Preventief beleid inzake e-kaartjes rond Kerstmis en Nieuwjaar.

by lucas dewaele

Geachte klant,

Als bezieler van dit huis van vermoeden sta ik er op om U te informeren omtrent het beleid, dat ons bedrijf voert, rond het ontvangen en versturen van de zgn. E-cards.

Wij gaan er steevast van uit dat U vanuit besparingsoverwegingen, gekoppeld aan commerciële en simpel vriendelijke ingevingen deze vluchtige wensen in de komende periode overweegt te sturen naar fotografie.luc.dewaele@pandora.be of naar info@lucdewaele.be.

Doe dit niet. Ik weet dat U mij niet vergeet in deze periode.

Stuur uw echt en voelbaar adres en ontvang op ambachtelijke wijze een echt en gemeend kaartje. Fysiek overhandigd door een echte tastbare postbode. Een te groots toegewijd kaartje, waarvan je, starend naar de haardmantel, geniet en die eind januari misschien wel meegenomen wordt door de schoorsteen.

Vanwege de Raad,

Luc

P.s. in preview een aanzet tot kaartje.

(+Adjectief) houden.

En de allereerste winnaar dient zich aan. (Het natuurelement in zwartwit is op mijn conto)

2013e